7 December: De dag van vrijwilligers

Als eerbetoon van het werk en de inzet van vrijwilligers, werden vrijwilligers dinsdag 7 december bij wijkcentrum ‘De Componist’ in het zonnetje gezet. Dit werd georganiseerd door ‘De Componist’, ‘Vaart Welzijn’ en ketenpartners. Dit was ook voor de vrijwilligers in ‘De Sociale Winkel’ vanwege de nauwe samenwerking met hen. Voor iedereen die het afgelopen jaar, op wat voor manier dan ook, betrokken zijn geweest bij ‘De Componist’.

De presentjes werden coronaproof, namelijk buiten en op afstand van elkaar, uitgedeeld.

Dit eerbetoon is mede mogelijk gemaakt door firma ‘Leuk’ en ‘Mijn Buurt Assen’.

Vrijwilligers gezocht

Er zijn nog vrijwilligers nodig voor wijkcentrum ‘De Componist’. Lijkt het u leuk om een steentje bij te dragen aan de Ontmoetingstuin(?) waar hard aan gewerkt wordt. Of staat u liever achter de bar? Of kookt u graag?
Het wijkcentrum wil ook weer in het nieuwe jaar allerlei activiteiten organiseren: zo hebben moeders uit de buurt dit jaar vele activiteiten mogelijk gemaakt voor kinderen.

Of breit of haakt u graag?: we zijn ook op zoek naar vrijwilligers voor de brei- en haakclub.

Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden?: Loop dan gerust binnen bij wijkcentrum ‘De Componist’, om onder het genot van een kop koffie of thee hier verder over in gesprek te gaan. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Telefoon: 0592-408 050. Mail: beheer@wijkcentrumdecomponist.nl.